- Raskt og enkelt finne produkter du kan kjøpe på internett
 
 
Hjem > Søk
FILTER
-
KATEGORIER

Nuppefjerner Diverse produkter

Vi fant også produkter i Diverse produkter, Husholdningsapparater og Andre hvitevareprodukter

SØKET DITT RETURNERTE 6 TILBUD
Sorter:

Nuppefjerner som brukes til å fjerne nupper og andre småpartikler fra tøy. Før nuppefjerneren over tøyet og det blir straks flott igjen. En nuppefjerner er praktisk å ha i omkledningsrommet, bilen eller i vesken. Nuppefjerner med avtakbar beholder og sikkerhetsmekaniske som beskytter tøyet.

Pris (Frakt 25 kr)
79 kr

Fjerner effektivt nupper og lo fra strikkete klesplagg. Gjør gamle nuppete strømper og gensere som nye på noen få minutter. Effektiv nuppefjerner 2 x AA batterier (følger ikke med) Avtagbar lobeholder Beskyttelseslokk Børste for rengjøring

Pris (Frakt 50 kr)
129 kr

Les mer om Nuppefjerner hos Enklereliv.no

Pris (Frakt 49 kr)
129 kr

Lei av nupper på klær og andre tekstiler? Kjøp denne geniale nuppefjerneren. Den fjerner uten å skade tøyet. Kan kjøres på tre forskjellige moduser: lav, middels og høy. Enkel og bruke med av/på-bryter.  

Tilgjengelighet ukjent
Pris (Frakt 20 kr)
249 kr

Effektiv nuppefjerner Jumbo som fjerner nupper og tråder på alle typer ulltekstiler. Enkel i bruk. Praktisk siden den er uten ledning. Perfekt til store flater. Med praktisk rengjøringspensel. Oppsamlingsbeholderen er enkel å tømme. Batteridrevet med 2 AA-batterier (batterier medfølger ikke).

Pris (Frakt 50 kr)
149 kr

På bare noen minutter får denne lille maskinen klærne dine til å se helt nye ut. OBH Nordicas nuppefjerner barberer effektivt bort nupper og lo fra strikket tøy.

Tilgjengelighet ukjent
Pris (Inkl. frakt)
99 kr